Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 30 Januari: Moderat missnöje över Reinfeldts sons gräddfil


Liv i luckan när Moderater praktiserar demokrati i eget led

Tufft i Moderaternas värld

när utrensning sker i egen sfär

Gatans lag blir deras diktaturpraktik

en fungerande oblodig mördartaktik

 

Då existerar en påstådd demokrati

som en verklighet i deras moderata demokrati

Enkelt tillsätter man sonen till bossen

transporterar honom upp med lönehissen

 

I det egna ledet blir mången vred

för när en åker högt upp åker många ned

Högste chefen i Solna säger att kritiken saknar grund

andra jämför med Nordkorea som bakgrund

 

Till stackars Ronsjö som petats från valbar plats

säger jag välkommen till de sjukas palats

Om du vill se hela verklighetens ”face”

då kanske du ser din verklighet som ett lätt ”race”

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-31 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bra att det händer före valet så folk börjar reagera
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP