Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sången som sjöngs när bandet slutat spela


fransk regi

fortsättning på poesins intighet

vi med våra missriktade varningar........
ungefärliga tro............

..... patetiska tröst irrande vänskap
ändå........

....... stod vi där

igen

jag med min hand i ditt engelska
förflutna så nära slutet

du med ditt nervösa fumlande
efter en cigarett du ändå
inte ska röka (du har ju slutat)

med ögon blyga under lugg
som tonåringar

....... sökande efter den sköra
tvåsamhet som lyssnar till
namnet................

kärlek................




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-03-17 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh