Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte säga det


men kan väl säga det ändå emellanåt

Att du älskar mig och att det är vi två

Det som jag så ofta säger till dig

Det är väl ändå inte för mycket begärt

när man är tillsammans…

Ken Cassel
31/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-31 16:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att tala om hur man vill ha det...annars kan det vara svårt att veta...kärleksspråken är ju så olika...
2014-02-02

  © anakreon VIP
Månne man inte skall visa alla kort i kärlekens smärtsamma vändåtta?
Calle
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel