Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill känna dig

 

Jag vill att du tar på min nakna hud.

Känna dina händer över min kropp och dina andetag i min nacke.

Jag vill stå tryckt mot dig och låta dig känna min kärlek och åtrå skölja över oss.

Vända mig om och smeka ditt ansikte och se dina ögon glittra när våra läppar åter nuddar varandra.

Vill lägga mina ben om din höfter och jag vill känna din passion pulsera i mig.

Jag vill känna dina starka armar om min kropp och stanna precis där i din famn och njuta av längtans lustar.

Jag vill älska




Fri vers av Angel of love
Läst 320 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-01-31 17:06



Bookmark and Share


  mickech
En mycket sensuell och vacker längtan!
2014-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Het längtan...
2014-02-02

  Lars Hedlin
Mjukt och ömt balsam för själen orden berör vackert det inre och lockar sensuellt det yttre ,)
2014-02-01

    ej medlem längre
Passion och lust i underbar blandning.
2014-01-31

    ej medlem längre
Härligt! Vacker!
2014-01-31

  Mr Inkognito
Sensuellt och vackert på samma gång. Bra skrivet!
2014-01-31

  louisegirl
Så vackert!

2014-01-31

    ej medlem längre
Jo just den känslan är den bästa som finns...
2014-01-31

  Tess74
Vacker längtan
2014-01-31

  Ed Martini
wow! Passion and beauty ...
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love