Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocka med mig, baby


Rocka med mig hela natten lång

Rocka med mig till denna underbara musik

och sång

som om det inte fanns någon morgondag

Så skaka på höfterna precis som jag

för då blir det drag

Sen kan vi åt denna sköna blues rocka åt vänster

och höger

Rocka precis överallt där vi behöver

På borden om vi vill så

För när vi rockar så är det vi två där jag i alla fall

blir så himla otroligt glad

Du och jag

Så rocka med mig, baby!

Ken Cassel
31/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-31 19:31



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu har alla
kvinns en chans
när Du bjuder upp
till dans, rocka loss
bara de inte börjar
om dig slåss...
Kul skrivet!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel