Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag famnar

 

om jag famnar   omfamnar jag
varelse du som är en hårlock
på väg ett tecknat sår

jag väljer rot
helst under jord
aldrig luftballong

hur blir det för dig             när
jag inte förstår frågorna som
alltid är desamma

så tar jag dig till brud och
famnar om           omfamnar
dig som blir mitt sår och är




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-31 22:41



Bookmark and Share


  larkin
Vacker å tänkvärd

Tänker på min gamla mamma som gått i barndom
när jag läser din text
2014-02-26

    ej medlem längre
intressant effekt, nu när jag läser den igen så bildar den en cirkel som löper om och om igen. har lite svårt att passa in luftballongen i känslan. 'du som är en hårlock' är väldans fint.
2014-02-03

  Anya VIP
Tycker om kontrasten av ljus och mörker. Omfamnandet är varm men såret smärtar. Jag tänker på föräldraskapet och hur ont det kan göra att älska sitt barn.
2014-02-02

  Ingrid Trolle
Djupt och vackert.
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin