Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som bara du förstår, som bara du kan läsa - lite som en hemlig klubb som är öppen för alla med hjärtat på rätt sida!


Hej Kompis.



Ett leende, en plats där livet gillar
diggar att leva
Ett leende, två leende ögon glittrar
ett skratt som klingar

”I’m to black for this shit”

Stor i orden och störst på jorden
ta inge skit, ta hand om din syster
en ängel – när vinden vänder

Jag ska hålla din hand, när världen faller
Jag ska bära dina tårar
i mina nakna händer – ge dem namn
varenda en, så de kan stå
rakryggade och starka

medan jag sjunger opera, ömt i ditt öra

- Vet du, orden behöver egentligen inte sägas
men vi är fan rätt lika

Små, coola och naggande goa!






Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-01 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kontrasternas drottning piercar pärlor på poesinhimmeln...snyggt blinkande poesi.
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream