Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAguar; när mayas präster trodde deras 'gud' övergav dem, så föll respekten... - kalla det mardrömmar nu - kalla det jag du allas ansvar att aldrig utnyttja andra för egots skull förrän överenskommen deal.


förskjuten; luten eder egen byrå (inre självre-spect)

 

sluten

 

luten edert lyte mot fager famn
hemma hamn

 

som om 
förskjuten ur fokus vore hippie

 

happy
felsökare söker inga fel
de tillverkar framtida med hittade rätt

 

jippie
muffe hade koll som troll ej har
har trollkona

 

kontroll har

stäpp ur stäpp i
och en buggad buffel tvi
sex dagars kval 

tjänat tusental till  
duffel på gång - här knapp knäppt 

 

och tälja egna

 

tills våren kommer - frisläppt saga intill
wipp me for it eller tig still

 

synder straffar aldrig offer

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-02-01 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri