Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam i mörker

världen är en mörk plats och en plats jag helst inte vill kännas vid
med ändå sitter jag här i mörkret ensam med min nalle som sällskap
en liten ljuspunkt som jag håller i min famn
får inte släppa den, utan den faller allt samman
och jag finns då jag nästan inte kvar
bara mörker blir kvar och rädslan för ljuset
rädslan för att gå vidare och rädslan för att leva
men det är svårt att leva i en värld som är så mörk och full av ondska
det är svårt att leva när ens själ blöder mer för varje andetag man tar
det är svårt, men fortfarande sitter jag här med min nalle i famnen och hoppas
hoppas att du snart kommer hit och hjälper mig hem




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-02 02:22



Bookmark and Share


    Vad säger ett namn
En kansla som jag tror de flesta kanner igen men ingen vill kannas vid - arligt och, som alltid, fruktansvart vackert skrivet
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia