Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 1 Februari: Man skulle terra dem tills de sa ja (Telefonförsäljaren Linn om Postkodslotteriets metoder för att locka kunder)


Postkodlotteriet vet att ingen vill låta grannen vinna ensam

Postkodlotteriet blir aldrig nöjda

mer vill ha mer

Gråa lagöverträdelser blir röjda

postkodlotteriet skyller ifrån sig i sitt slumkvarter

 

I Världens ledigaste jobb

telefonförsäljarens ingår det att ljuga

För att tillfredsställa en chefssnobb

annars är det lika bra att sluta

 

Så i rädslan för utförsäkring med mera

tvingas de samvetena rensa

För vem vill sitt eget liv rasera

därför sprids telefonförsäljarens lögner som en influensa

 

Då är cheferna glada, för ALLA kunder är potentiella

i lagens tillåtna postkodsnamn

Behöver en del kunder en spark i baken för att fantisera

då är det bra att skrämmas med att grannen vann

 

För avundsjukan

är den bästa attacken

Gör alla nervsjuka

att hamna i förlustbacken

 

 Detta är att utnyttja

drömmen hos en spelmissbrukare

Som att bjuda på knark

till en drogmissbrukare

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-02 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP