Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappas lilla flicka



Hon är det sista, utav den vita blommans sköra blad
att falla. Hennes särade ben, för länge sedan brutna.
Hon bad om ett nytt namn, när böner bad nummerlappar
att få komma in i fucking heaven.
Pappas lilla prinsessa, en liten flicka
de skulle övervinna världen, tillsammans så starka.
Besegra giganter och åka bergochdalbana utmed livets alla dalar.

You have the right to remain silent, örfilens fem fingrar
när hennes nya familj började på foster – ett namnlöst barn
i natten.

På det nötta fotografiet - i en livrädd innerficka,
hon hade bara skrikit på hjälp den natten -
avbildades hon själv, tillsammans med förövaren
ett monster, som inte nöjt sig med att ligga kvar
under sängen.

Hon gömde åter bönen under huvudkudden
det fanns ingen kvar, som kunde höra den.








Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-02 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream