Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenarna viskar

stenarna viskar likt

stelnade kombatanter

fångade i tiden

strider de för stillheten

lockar oss till lyssnande

inåtvänt obestridbart

 

makaber scarabé bland

cikador och syrsor

bizarrt ljuder ekon av eoner

träffar ett sandkorn

i vindens skugga

fotsteg väntar

ödesbeseglat




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-02 15:30



Bookmark and Share


  ULJO
Helt lysande denna text
2014-02-02

  Bo Himmelsbåge
Stenarna viskar o skälver mytiskt o mystiskt! Ekon studsar, skälver i vindens skugga, där fotsteg väntar!

Spännande, vackert, målande!
2014-02-02

  Ulf D VIP
Visst är de "stenade kombatanter" som farit och nedmalet varandra till skön sand att gå på där vi lämnar fotspår.

En fin och mjukt text att läsa.
2014-02-02

  Lars Hedlin
Bra och inlevelsefullt förmedlat!
2014-02-02

  Densen VIP
Så otroligt vackra ord, i detta lägger jag min egen tolkning....VET att du den kan förstå!
2014-02-02

  louisegirl
Fint!
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell