Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen i sig

vad som verkligen försiggår
i andra människors huvuden
när dom gör det ena
och det andra
får du aldrig veta
hur gärna du än vill

det finns ett svar
men du kan aldrig nå det
sanningen i sig
har inte ens märkt att du söker den




Fri vers av David Gustafsson
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-02 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson