Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

Du som inte hör något ljud.
Och jag som inte ser något ljus.
Vi kommer nog tillbaka till idag.
Som två som förstår.
Ser varann och lyssnar.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-02-02 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj