Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mannen bakom masken...


Lejonet vandrar på vatten...

Vår barndoms hjälte,
en legend, lever förevigt.
Laget vi älskar,
mannen vi hyllar.

Han är lejonet i buren,
vår östra grannes älskade son.
Vi bär honom i hjärtat,
för evigt och längre ändå.

Det Finska lejonet, vaktar sin bur,
aldrig fången, evigt på lur!

En gigant, vandrar på vatten,
inget han släpper, in i sin bur.
Han vandrar på vatten,
vår egen Messias!

Mannen bakom masken,
vår egen fantom.
Snabbare än blixten,
klubba och handske, dina vapnen består.

tre tior och en femma,
dina nollor som står.
Ditt nummer likaså!

Jarmo Myllys!
Du kommer alltid att hyllas!
Vårt hjärta för laget,
brinner hetare för dig!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Natte_Ravn
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-02 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn