Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ända tills; kan det kännas som

 

 

det kan kännas som om man dör när detta skeende sveper in
och stannar kvar och det kan kännas som om man
fortsätter att dö

och dö igen

och medan man dör och dör
och dör

så kan det kan kännas som om man aldrig ens har levt någonsin någongång som någon
inför någon
och någonstans så fortsätter man ändå

att dö
igen

och dö igen
och mendan man dör igen och igen
så kan det kännas som om man inte ens någonsin någongång som någon
inför någon och någonstans aldrig känt

hur det är att dö

det kan kännas som om man dör
när detta skeende sveper in och stannar kvar

och det kan kännas som om

 

man plötsligt förstår att man har levt 
efter att man har levt

 

och då dör man igen
och igen ända tills

man bestämmer sig för att börja leva

 

som om man faktiskt
ska dö

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-03 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri