Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte förrän nu!!

 

Du har sett mina trasiga vingar,symbolen för att min själ är skadad.

Mina tårar som runnit ner för mina kinder har du både sett och torkat bort.

Du har tagit mina händer och tittat in i mina ögon och sett sorger och glädje speglas i dem.

I din famn har jag fått lyssnat till ditt hjärta som lugnat mina ångestfyllda tankar.

När vi tätt ihop har legat och tittat på himlen har vi känt att vänskapen och kärleken är värd så mycket mer än bara känslorna.

Det är mer ett band mellan våra själar, ett band som aldrig brustit.

 

Inte förrän nu!!




Fri vers av Angel of love
Läst 744 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-02-03 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du berör och fångar känslan väldigt fantastiskt bra.
Vill krama dig och viska allt blir bra.
2014-02-23

  ULJO
Mycket bra text som berör mig som läsare
2014-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsen besvikelse...man vill så gärna att allt ska vara för evigt...
2014-02-06

  bumerang
Som den ängel du är bevarar du det fina. Det du vill ha kvar. Det är stort och djupt berörande.
2014-02-05

    ej medlem längre
Vacker med ett starkt och laddat slut...
2014-02-05

  Änglaögon
Smärtsamt vackert, berör.
2014-02-05

  Alwan
Starkt förmedlat. Du skriver bra!
2014-02-04

  Lars Hedlin
Låter jobbigt och känslosamt ...Att ett band har brustigt..kramar till dig <3
2014-02-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vackert och smärtsamt skrivet!
2014-02-04

  Fem hjärtan VIP
Så vackert skrivet..berör som ett slag i magen...Den spar jag!
2014-02-04

    Henke M
Vackert och utlämnande smärtfyllt.
2014-02-03

    ej medlem längre
Ont, men fint skrivet som alltid!
2014-02-03

  Maria Sundelin VIP
Smärtsamt
Kramar
2014-02-03

  Ole Sunnerfjell
Ja, tänk om allt sägs lite mer ofta, då skulle tveksamheter vara borta. Hellre för mycket än för lite.
2014-02-03

    Dan Myrbeck
Fint skrivet med bra
knorr på slutet.
2014-02-03

    ej medlem längre
Texten smärtar och är fylld av en sorgsenhet.
2014-02-03

    ej medlem längre
Smärtsamt men ibland måste band brista för att man ska kunna gå vidare - En berörande fin text min vän..
2014-02-03

  louisegirl
Berörande och smärtsamt!
Fint skrivit!
2014-02-03

  Nina.H
Smärtsamt om brustet kärleksband!
Vackert skrivet!
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love