Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vikten



Den svalda tåren väger tyngre
än den som faller tungt

ovan kind











Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-03 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream