Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 2 februari: Olofsson risar KU inför granskning


Maud gnäller….

Brist på respekt

mot sin egen släkt

Är väl ett bevis

på att rättvisan är orättvis

 

Alla försöker leka diktator

utan att följa spelets regler

Som de själva skapat

och själva bevakat

 

Men självklart när det bränns

finns det ingen gräns

För deras ursäkter

om sina bedrifter

 

När man vill syna affären vattenfall

blir Olofsson orolig över att stå pall

Börja tycka att spelets regler är fusk

hon befarar att hanteras som en slusk

 

Hon har extremt lågt förtroende för KU

jag får luft i bröstet och skriker BU

Jag har extremt lågt förtroende för dig Maud

den sämsta affären i historien är inte värd en applåd

 

Självklart ska affären granskas oavsett rätt eller fel

annars har systemet ett allvarligt fabrikationsfel

Tyvärr är dina ursäkter Fru Maud Olofsson, löjliga

till skillnad från de långtidssjukas regler, som är omöjliga

 

Där snackade ni om sjuka och fuskare utan bevis

införde giljotinen med halshuggningar som pris

Ganska många som blivit orättvist behandlade

stå upp nu i demokratins namn och ta konsekvenserna av ditt handlande

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-03 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är de rädda för granskning så är det väl något som ligger bakom.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP