Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflekterande bild

Bilderna speglas mot varandra.
Hur är de lika?
Har de olika likheter?

De är båda original.
Av tanke och tid.
Av varandra och sig själva.

Men de skriker åt olika håll.
Det syns fantastiskt bra utifrån.
Men där i smälter allt ihop med det som varit.

De reflekterar bilden av varandra.





Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj