Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarheter

Lösningarna och jakten dit allt känns klart.
Den var omöjlig.


Nu ropar jag åt olika håll.
Och ser vad som kommer tillbaka.


Fler frågor än svar.
Men jag landar i dem.

I ett hav av klarheter.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj