Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En stunds hjärnsläpp"


Jag skriver

 

 

Jag skriver och jag skriver

och jag skriver

Men hur förändrar jag mig

när jag hela tiden gör samma grej

 

Jag har samma handstil

skriver dåligt om jag byter hand

Jag har samma hjärna

om jag härmar har jag slutat tänka




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP