Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten och Zlatan

 

 

Poeten är som fotbollsspelaren

söker i fullträffen en ögats fröjd

Ser läsaren som sin medspelare

vill göra denne oerhört nöjd

 

Men vad motståndarlaget tycker

betyder inte så mycket

poeten dricker inte deras rusdrycker

dennes själ säljer inte sista stycket




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-04 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP