Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En politikers nationalsång

 

 Ser ett mönster

i världens fönster

Ljug dig rik

gå över lik

 

Skit i andra

låtsas bara

allt för segrar

inga regler

 

Mygla muta

ondskans tuta

Tillåt allt

var iskall

 

Men glöm ej

leendets grej

När du lovar guld

och gröna skogar

 

Vagga dem trygga

stjäl sen i smyg

Allt du förmår

innan de förstår




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så går det till om man vill bli rik, då gäller det att inte ha ett samvete som stör.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP