Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturligt eller inte... om känslan om den får lov... har lov?


Känslans Lov


vad är det?

att sjunka så lågt
utan hatt i badrummet

inte komma upp från badkaret

bara sitta ibland skummet
och känna känslan av den vita grädden

men hatten då, var kommer den in i bilden?

fast det var utan hatt
och inne i badrummet
annars hade den blivit våt...

man kan vara långt ner i sina stövlar
då kan man vara långt nere i badkaret
för man vill sitta kvar

njuta av det varma vattnets känsla
som gjuter sig in i själens djupa drag

att känna, tillåta sig känna få lov
att känna känslans känslighet
gå utanför liksom gå innanför

dess våtutrymme
klä sig i nakna kläder

bada med badrocken på

sjunga ut Känslans lov

får jag lov att dansa med Dig!




Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 19:18



Bookmark and Share


  axveronika
Ha kul och lekfull
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson