Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer svenskar fortsätta mobba?

Vad är rätt

vad är fel

Att hjälpa en mobbad

att stjälpa en mobbad

 

Sverige utförsäkrar

ursäkterna försvarar

Att man inkomst-nollar en människa

många tycker att det är som det ska

 

Vem är du som tittar på

även i tystnadens hörn sätter du på

Den mobbade törnekronans ondska

när du inte nollning vill bromsa




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-05 04:14



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är så sant precis som sade ers magestet drottningen om man har ståt i skamvrå som föräldrar, barnen ärver hörna!
Bra fråga varför måste plågas svenska barn så primitiv.
2014-02-05

    ej medlem längre
Mobbning är översittarmakt, ondska, egoism, maktbegär....
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP