Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du försvann...


Du försvann
I det mörka
In till ditt

Du blev tyst
Mot mej
Och vände ditt ansikte
Ifrån mej

Du tog din värme
Och ditt ljus
Till ett annat hus
Än mitt
När du la din hand
I en annan hand
Än min

Och mitt hus
Är nu så mörkt
Så kallt
Så tyst
Så tomt

Utan dej...




TT / HSGKe

(c) 2014




Fri vers av TT
Läst 364 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-02-05 08:21



Bookmark and Share


  Annika Persson

låt någon
lysa upp för dig
ditt hem
din dag
livet kan vara varmt
dina rum kan fyllas med ljud

så lätt annars att hamna utanför
i en återvändsgränd med sig själv
där andra säger man får skylla sig

klockan är nu 23:23 och vem fyller din tid eller dina rum
så långt kan det gå
att du inte längre skyr att vara själv
men gör det
sky den förgörande ensamheten
ingenting utesluter det andra

ta dig tid för att skaffa dig den
2014-05-08

  Hanna Mari Wallin
känner saknaden i dessa vackra meningar...fint!
2014-04-29

  Annika Persson
utan dej
finns du
hos mej
ändå
i mina tankar

utan dej
ser jag
tillbaka
på det som var

i ett annat hus
bor jag nu
med honom

vi har det bra
men du och jag
vi hade det bra

med honom
är det inte tyst
inte heller tomt
här finns små liv
som kryper
och går

du förstår


2014-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande skrivet om saknaden...
2014-02-06

  Gisela Nordell
usch ja, så mycket man kan sakna någon
om de vara visste hur mycket
fina rader!
2014-02-05

  Angela Bohlin VIP
Sätter ord på saknad
2014-02-05

  wildah
Så sorgligt och vackert i samma andetag!
2014-02-05

  Angel of love
Ord som ekar tyst.. Berör
2014-02-05

  Maria Sundelin VIP
Bra fångad tomhet
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT