Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar, socker och sår

Den enda gången jag är tom
Är när jag inte är full
Vilsen bland tårar, socker och sår
Vi var som dårar, dårar vi två

Du trodde på evigheten
Och jag, jag trodde på dig
Bara tomheten kvar,
Men alkoholen fyller mig
Tårarna rinner
men sockret det Förgyller mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av SellwiN VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-05 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP