Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd bara...

 

Rädd att jag sagt för mycket...

Rädd att jag känt för mycket..

Rädd att jag kanske inte borde ha litat på dig...

Rädd att min sorg blir större

Rädd att det här är slutet..

Har bara en känslan av rädsla inom mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 357 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-02-05 09:57



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fin och berörande dikt! Du skriver dig rätt in i hjärtat..känner igen ..! Kram
2014-02-20

  M M Mannheim VIP
Har du tänkt på om inte den andre kanske känner på samma sätt? Bra och känslosam poesi!
2014-02-19

  ULJO
Här tar du upp något som många kan känna igen sig i, mycket bra
2014-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Rädsla sätter stopp för allt...bra beskriven känsla...
2014-02-06

  Ole Sunnerfjell
Rädslan är ofta grunden till det mesta. Man vet för lite eller tror för mycket och skapar därmed en skakig tillvaro
2014-02-06

  Gisela Nordell
känns verkligen igen

vilsenheten i att mötas
på bästa sätt
utan att såra eller säga för lite
möta rädslan, våga vara där
och veta att vi delar denna
rädsla...
mycket bra!
2014-02-05

  Lars Hedlin
Rädslan är en förgörande känsla ibland men kan också värna om att man kommigt för nära i olika känslor..som behöver tänkas över...Jag brukar fråga mig vad vill livet vad vill jag vad vill kärleken? Energi och kramar till dig <3
2014-02-05

  erkki
Det är nog de flesta. Miljön på din stämningsfulla bild känns ju dessutom lite olycksbådande.
2014-02-05

    Dan Myrbeck
Du delar med dig av dina tankar och känslor på ett bra sätt.
2014-02-05

  mickech
Mmm rädslan är svår att övervinna, bra förmedlat!
2014-02-05

  Ponkla
Bra formulerat! Utan rädslan är vi inte medvetna om faran.
2014-02-05

    ej medlem längre
Usch.. Den där rädslan känns igen...
2014-02-05

  Ljusletaren
Var inte rädd för livet utan lev det :-)
/kram
2014-02-05

  Nina.H
Du skriver precis det som många kan känna igen.. fint diktat!
2014-02-05

  Tess74
Jobbig känsla som är igenkännande... Hoppas den försvinner fort, jag tror inte man nånsin kan säga för mycket om det är bra ord
2014-02-05

    ej medlem längre
En fin liten text som berör - var inte rädd! Du äger styrkan..
2014-02-05

  bumerang
Förstår din känsla som lika mycket är min. Rädslorna är hinder. Bakom dom hittar vi fram till varandra. Kram!
2014-02-05

    ej medlem längre
Hoppas du kan lita på din känsla! Fint och ärligt!
2014-02-05

  Maria Sundelin VIP
Det är en jobbig känsla
2014-02-05

    ej medlem längre
griper tag..
2014-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Intensiva korta rader...berör..Gillar
2014-02-05

  louisegirl
Berör!
Rädsla är oerhört jobbigt!
Bra skrivit!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love