Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i oron



Känslan svider, gnager och förstör
osäkerheten, i andetaget
som flämtar

Jag gömmer mina tårar

Gräver gropar, en tunnel i mörkret
utan ljus, blir inte fri från smärtan
Det var någon annan som rev sönder sulan
på hennes trettiotvå åriga skor

bakom knutna nävar

Väntar med öppna armar, på soluppgången
som aldrig sjöng, mitt namn
i den gryning hon en gång, blev lovad










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-05 10:19



Bookmark and Share


  OmE
Ja. Klarhet i mörkret. Ett stillsamt ursinne.
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream