Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev stoppad av polisen häromdagen


då en kriminalare kommer fram till mig

och säger bryskt

Hej, Ken

Men vi måste tyvärr gå igenom din bil

Men då jag säger upplysande

Men är det inte lättare om ni bara

går runt den istället…

Ken Cassel
5/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-05 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite onödigt att förstöra dörrarna, det var nog klyftigare att gå runt......
Du är rolig du /ler/
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel