Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 4 Februari: Barn tvingades sälja sex inför Super Bowl


Vi lever alla i ondskans värld

Tror ni att den ”fina” världen är förskonad

från de värsta brotten som finns att skåda

Då har ni på er medvetenhet blivit rånad

inte ens de som är ”fina”, ondskan förvånar

 

Sälja barn för sex, är vägen till helvetets grill

 efter två veckors spaning på traffickingligan

Lagom till stormatchen i Super Bowl slår FBI till

New Yorks frihetsgudinna får både le och lida

 

Le åt agenternas succé, lida för ondskans klatsch

45 personer grips, 50 räddas, inga ribbskott

När FBI:s 3000 utskickade agenter vinner sin match

och spräcker ondskans prostitutionshärva av stora mått

 

Så idag firar vi agenternas storseger

över människohandlare och pedofiler

Över hallickar och ondskans kollegor

som för liten stund slipper åka i gräddfiler

 

Sexton av kvinnor var unga bara 13 till 17 år

många av offren var rapporterade saknade

Kommer dessa skadade barn någonsin se en ny vår

hoppas ni, som tror så fint om oss ”fina”, vaknade

 

Samma skit finns överallt i pengarnas namn

egoismen sprutar ut i alla mänskliga hål

Politikerna ”de fina” smyger med ondskan i sin famn

alla är onda människor, politiker, hallickar till och med DU har samma mål

 

”JAG SKA HA”

”JAG SKA HA”

”JAG SKA HA”

”JAG SKA HA”

 

Vem klarar sig finns undantaget

finns själen som vill andra väl

Om du ser den själen är min mobil inte upptagen

ring mig, jag vill se den vännen av personliga skäl




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-05 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns säkert sådana människor fast det är ont om dem.
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP