Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu -

jag ska besegra dig
denna migrän från helvetet




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-05 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vardagsnära poesi. Storslaget och vackert i sin enkelhet.
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött