Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuva solstjärnans uppvaknande

 

inför skammens kluvna tunga

vajar vinden i ett strupgrepp

 

inför vanhelgandet av

som klingar i alltet

 

Tors hammare mot

stumhet i rymd

dissonans i ackordens villfarelser

enslig parodi     

Anomali

 

Låt träden blir en manskör 

stäm upp Griegs toner,

 

se helgbrägdagörarens

 

handrörelser sig svingar

minns  korruptionens

förandligande

 

Hell dig o ljuva

solstjärnas uppvaknande




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-05 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell