Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brosan och jag!


När jag var liten så ville jag bli till en gitarr man

när jag blev större

Vilket jag också blev tillsammans med brosan

då vi startade ett eget litet funky band

Ett litet band som vi åkte runt med land och rike

långt ute på vischan

Och visst hände det att vi ibland blev lite på sniskan

Men det hör bara till när man har ett

eget litet funky band

För funky- de- la-la, vad vi var bra

För funky-de-la-la, vad vi mådde bra

Ständigt en massa snygga tjejer överallt

omkring oss

Tjejer som vi smälte lite för varenda dag

Men det var då det

Men det är ändå minnen som än idag

gör mig riktigt glad

För vad kul vi hade brosan och jag…

Ken Cassel
5/2-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-05 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel