Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 5 februari: Norska Syrienkrigare ber UD om hjälp


Norska Syrienkrigare

Det är lätt att snacka

om våldets kackerlacka

Men när man väl är där

så vill man inte vara där

 

Nu har 40 norska syrienkrigare

insett att sanningens befriare

Aldrig har våldet som härförare

nu vill de fly som fega misslyckade erövrare

 

Nu uppför de sig precis som usla politiker

som inte själva vill leva med sina nedskärningar

I Norges paradis slapp de handklovar

vände det ryggen, för att bli mördandets bovar

 

Nu vill de inkassera medlidandets tårar

deras eventuella fallskärmsavtal ger mig kalla kårar

De åkte dit frivilligt låt dem nu stå sitt kast

de tvingades inte att bära mördandet som last

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-06 05:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi som bor i häruppe i norden vet inte vad krig egentligen är, vi har aldrig ett krigs helvete.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP