Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer upplysta viloplatser på motorvägarna!

 

Att vara trött

på motorvägen

Är farligt skött

i planeringsstegen

 

Alla borde ha vett

att i självcensuren

Innan något skett

att avbryta turen

 

Det är farligare än alkohol

att i trötthetens namn

Låta ögonlocken

bestämma i bilförarens namn

 

Med en John Blund docka

i passagerarsätets sits

Kan bilföraren krocka

mörda en annan bilist

 

Men vägverket har också ett ansvar

för hur vi bearbetar den dödliga vägens faror

Kontrollplatser för poliser behöver inte vara kvar

bilisterna delar gärna upplysta viloplatser med polisfarbrorn




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-06 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP