Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 4 februari: Nu svarar Reinfeldt (Moderaternas brev till unga vårdanställda har mötts av massiv kritik. Nu svarar för första gången hälso- och sjuklandstingsrådet Filippa Reinfeldt. - Jag har inte satt mig in i brevet , skriver hon i ett mejl t


Filippa ljuger och spelar ovetande

 

 

Kvinna eller man

Reinfeldt eller MAX

Alla är de likadan

gillar inte hunden Tax

 

Han ska veta sin plats

göra som han blir tillsagd

Rösta på deras palats

annars blir veterinärens dödsspruta hans saft

 

Filippa Reinfeldt bevisar samma taktik

som förr i tiden dödade feminismen

Föder nazismen med en skrämseletik

gör som vi säger, annars dör ni i utförsäkringen

 

Sen vänder vi blad och skyller ifrån oss

tiger och samtycker, säger något empatilöst

Försvarar sin underordnades hot-kloss

stämmer in i kören, att unga förlorar jobben om, arbetsgivaravgifterna chockhöjs

 

Men självklart vet fisförnäma Filippa inte vad en chock är

men hon kan fråga alla som i utförsäkringens smärta döljs

De vet vad ordet ”chock” innebär, när de ska överleva på noll i kalla Sveriges sfär

säga att det behövs mindre sjukvårdspersonal är och förblir försvarslöst

 

För folk och hundar kommer alltid att vara sjuka

skillnaderna kommer inte nämnvärt variera

Så med en ökande befolkning blir det naturligtvis fler sjuka

och då behövs det samtidigt mer sjukvårdspersonal i nästa era

 

Om man nu inte vill kastrera alla hundar

så att de inte förökar sig i förbjudna tunnlar

Då berättar man om att hårda tider stundar

men arbetsgivaravgiftens ekonomiska hot syns inte när Filippa med nya Karolinskan dansar

 

Att sen gå ut i ett mejl till Aftonbladet och svara på kritiken

med att säga att hon inte satt sig in i brevet

Tror inte hon tycker Aftonbladet är en liten skittidning i etern

tror inte hon är en idiot, därför blir svaret att hon ljuger för att försvara det rika drevet

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-06 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är väl alltid sådant svar de har att ge. Men det finns många som inte behöver bry sig om deras hot.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP