Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ser på mig!!

 

Blundar jag.

För dina blickar dödar mig.

Jag gråter

För dina ord sårar.

Jag gömmer mig

För jag klarar inte mer nu...




Fri vers av Angel of love
Läst 358 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-06 11:58



Bookmark and Share


  Densen VIP
Känsla så stark, den gör ont...ända hit:/
2014-03-09

  Fem hjärtan VIP
Berörs av dina fina rader! Kramar!
2014-02-20

  ULJO
Smärtsam läsning
2014-02-10

    Dan Myrbeck
Som vanligt bra skrivet!
2014-02-07

  Lars Hedlin
Starka känslor som berör det inre....
Energi och kramar til dig <3
2014-02-07

  Gisela Nordell
fint och smärtsamt
beskrivet
den hudlösa känslan
av övergivenhet,
brist på kärlek och gensvar

skickar dig mjuka tankar
till hjärtats försvar
2014-02-07

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbiga känslor...
2014-02-06

  Ole Sunnerfjell
När ord och blickar sårar tillräckligt mycket slocknar även ens egen eld mer o mer och vända tillbaka blir ofta svaga framtidskort.
2014-02-06

  louisegirl
Berör och smärtar mycket!
<3 kram

2014-02-06

    ej medlem längre
6 rader av smärta.
Kram
2014-02-06

  Tess74
Ja verkligen smärtsam
2014-02-06

  Maria Sundelin VIP
Smärtsamt
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love