Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enligt devisen den som ger han har

mina utgifter
kan aldrig komma ikapp
mina intäkter
kan aldrig komma ikapp
mina utgifter

för jag ger tillbaka allt jag får
jag får tillbaka allt jag ger
det är enkelt
det är logiskt
jag lever enligt devisen
den som ger han har

den attityd som aldrig vill ge
kommer möta samma attityd
inte bara i sin spegel
det är en plattityd
men enkel
och logisk

enkel
logisk!




Fri vers av David Gustafsson
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-06 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson