Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig

du frågade varför

och jag förklarade att jag skrev dikter om dig på natten och
kom på hur vacker du var
att ofta ofta var du den enda anledningen för mig att gå upp
och jag älskade dig mer än någon annan
men jag var inte kär i dig

du svarade att du kände likadant.




Fri vers (Fri form) av vera.b
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-06 18:08



Bookmark and Share


  Ruterdam
Sjukt bra.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

vera.b
vera.b