Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre nyanser från eld

är ni okej med att jag röker, mumlade hon
och fumlade
flickan med håret bara tre nyanser från eld
tänder på (fast inte med håret)
utan ett svar
och vi hostar

flickan med det nästan-brinnande håret blåser ut
stora tjocka mörka moln
men aldrig släcker hon
det får man inte göra
när man mumlat
och fumlat
och tänt en liten liten eld att hålla sig varm med
och ens hår är tre

tre nyanser från eld




Fri vers (Fri form) av vera.b
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-24 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera.b
vera.b