Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte om mig

lyssna på mamma vännen min
allt kommer att ordna sig så småningom
och när allt är hopbitna snyftningar och tjock hals och svullna kinder och röda ögon
och det är så mörkt i rummet
så är det inte ditt fel
om du bara lyssnar på mamma, älskling.




Fri vers (Fri form) av vera.b
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-27 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera.b
vera.b