Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du?

på eftermiddagen frågar hon oroligt om du är bra för mig
säger att det är okej att ta en paus annars fastän jag inte vet om det skulle gå
med vinden i mina öron svarar jag tyst, på något sätt
fastän jag inte kan

du är säger att du älskar mig och alltid tänker på mig och aldrig gör du något för att såra mig

så jag tror jag svarar ja
fastän vinden ryter om min lögn

hon borde fatta nu.




Fri vers (Fri form) av vera.b
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-29 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera.b
vera.b