Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst i staden

kalla tår mot varma lår;
ljudet av hennes skratt när han trycker tungan mot
hennes näsa
drunknar i ljudet av de vinande vindarna utanför

fönstret är klart
kondenserade droppar faller långsamt
långsamt
långsamt
i mönster på rutan

de ska gå ut snart
ut i höststaden
men inte än.




Fri vers (Fri form) av vera.b
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-23 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera.b
vera.b