Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojkens obändiga kraft

ibland kan jag bara
uttrycka min vilja
i tomma ord
och stumma gester

lika verkningsfulla
som några torra tistlars rassel
bland frodiga solrosor

pojken bär också
ett osynligt plakat
mellan de spetsiga
skulderbladen

men är i sig själv
en obändig kraft

hans tjuriga sökande
efter fäste

hans sparkar
mot strandens stenar

livsviljan som spretar
rakt ut ur hans själ





Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 18:24



Bookmark and Share


  axveronika
torra tistlars rassel.. Ah, riktigt bra
2014-02-06

  Popangelov VIP
Fint. Känner igen pojken.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll