Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör inte jag.

minns du var det var som gjorde oss så bra?
det gör inte jag
jag minns att jag skrattade
och jag minns att du älskade
och att vi låg mycket i en säng
men inte det
jag vet att jag såg åt sidan
och att du faktiskt gav ditt allt
och att det fanns en tid vi trodde på oss
mer än man hade trott på dem innan
att vi skulle vara mer
men mer var mest en kamp
bland allt det klibbiga
av ölen spottet svetten och tårarna
kunde vi knappt ta oss ur det hela
och jag vet att jag en tid ville tillbaka
och jag vet också att det vill du än
men minns du vad det var som gjorde oss så bra?
det gör inte jag.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-06 18:49



Bookmark and Share


  passeragå
bra bra bra.
gillar upprepandet av "det gör inte jag"

2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam