Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 4 Februari: Snus - får användas men inte köpas


Lejonen äter våra kronor

 

 

Snus är förbjudet i Finland

vårt kära nordiska grannland

Får inte säljas eller köpas

men snuset får användas

 

Varför gör inte Sverige samma sak

så piskan viner över finska företag

Förbjud ”Finlandia” och ”Koskenkorva”

vodkan är en viktigare sak att undvara

 

Returnera samma fula kort

berätta att Sverige är dubbelt stort

Om de nu skulle bli sura och vilja slåss

så förlorar finska företag dubbelt förstås




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-07 10:18



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Helt rätt tankesätt. Varför ska vi smörja Finska staten när den inte gör detsamma för oss ;)
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP