Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtdans



Hoppar högt, rullar runt
kastar stjärnor, landar mjuk
lyckligt rus i lycklig korg

Det känns okey – att vara vän med dig






Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-07 12:23



Bookmark and Share


  OmE
Rikedom. Avundsvärt.
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream