Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag säger NEJ till OS i Ryssland och säger JA till mänskligarättigheter!


Gandalf säger NEJ till OS.



One ring to love them all
One ring to hold them
One ring to fight for human rights
and stand strong together!







Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-07 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream